26 april 2011

Tandvärk och vårbruk

Jaha. Så var den slut. Verklighetsflykten. Själahelande och energigivande.

[caption id="attachment_523" align="aligncenter" width="448" caption="Birk och Ya'ax laddade kolhydrater inför Kalvträskresan"][/caption]

Även om vi bara tillbringade ett drygt dygn i Kalvträsk, höll de positiva känslorna i sig ända till i dag - jobbmorgon. Den enda som inte var på topp under helgen var Fredrik som, tjurskallig som han är, inte ville "störa" våra Kalvträskplaner och åka till jourtandläkaren för sin montruösa tandvärk. Tror han åt mer värktabletter än mat under helgen. Men, som genom ett trollslag, släppte värken när vi kom hem igen. Tänk vilken inverkan en tur till paradiset kan ha!



När vi anlände till "Gammskolan" som vi brukar bo i under årets kallare nätter, möttes vi av stor uppslutning hemvändande och stationära Kalvträskare. "Kolbullefestival" stod på schemat. Det tog dock inte allt för lång stund innan vi drog oss ner till stugan och kunde konstatera att sommaren anlänt! Det var läge för vårbruk! Fram med krattor, hammare och spik!


Birk letade skugga på altanen...


...medan Isac och bästaste stuggrannen skapade en egen liten fantasiträdgård med bänk och allt!

Vistelsen avslutades med surströmming i strålande sol på altanen. Det gav tillräckligt med energi för att orka åka hem och tillbringa resten av påskhelgen med promenader, städning och målning. Och förhoppningsvis tillräckligt med energi för att ta tag i stundande vardag igen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar