19 september 2010

Och än slank han hit...

Så var den över. Helgen. Varannan vecka svischar bara veckoändstimmarna förbi i hysteriskt tempo och jag kommer på mig själv att längta till söndag kväll då jag får sitta stilla och bara stirra ut i evigheten med tomma ögon några minuter innan jag slocknar i TV-soffan. Just nu är det de sista skälvande minuterna innan jag intar horisontalläge så om jag verkar sluddrig och osammanhängande så vet ni vad det beror på...


Gårdagen tillbringades som vanligt i värsta taxichaffis-stil bl a i sökandet efter en hamster som present till grannflickan. Hann med en snabb cykeltur med hundarna och konstaterade förvilkengångiordningenvetjaginte att jag BORDE köpa nya bromsbackar till cykeln. Denna gång undgick jag med en hårsmån att göra strike på hundarna när jag kom dundrandes med bredsladd nedför en regnslirig backe. Eller... Det kan jag förresten inte uttala mig om egentligen för jag var temporärt blind till följd av lerstänk.


Dagen avslutades i alla fall i goda vänners lag med lite snack, hundpromenad, spontanmiddag och Isacs goda kladdkaka. Bomull runt hjärtat! Jag fick åter igen också tillfälle att konstatera att Ya'ax hanhundsaggressioner tycks ha försvunnit helt - trots att Fella löper accepterade han helt att socialisera sig med - och bli dominerad av - en annan kastrat. Han har blivit som en liten farbror, gosevovven.


I morse...nåja, vid den tid på dagen då tonårsbarn behagar kvickna till...drog vi ihop ett gäng och åkte till Leos Lekland. Våra 15-åringar var de som nästan proklamerade starkast för den idén, minsann! Sen hade våra 36-åringar inte särskilt svårt att roa sig, de heller...  Observera det gälla skriket när du tittar på det här.


Lite andra stilstudier från dagen:




















Nu blir det väl att titta på lite valvaka. Det kan... ju........ bli............. riktigt................spänn...................Zzzzzzzz

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar