6 augusti 2010

Sjön suger...



Och vad passar då bättre än en lunch ute på vattnet?


I dag gjordes premiärturen med 20 kvm flotte. Än fattas bänkar och staket men solstolar och Maxi Cosi funkar bra det också. Med på turen var Fredriks mamma, hennes man, Birk och hundarna - varav den ena (Fella) ägnade en stor del av tiden åt att vakta flotten mot illasinnade fiskare i närliggande båtar och den andra (Ya'ax) inte ville annat än hoppa i och simma.


Vi har verkligen anammat konceptet "turister i vår egen bakficka" och tillbringade förmiddagen med att åka på sight seeing med våra gäster. Bland annat gjorde vi ögonen kalas hemma hos en familj i tre generationer som har byggt upp en hel liten by; de har kört ca 1000 lastbilslass fyllnadsmassa och jord ut på en myr för att bygga upp trädgård, beachvolleyplan, utomhusbar, fiskedammar etc. De har också timrat upp två stora hus och ett flertal mindre stugor. Behöver jag säga att de har åkare och snickare i familjen?


Fördelen med att få besök är att vi tar en paus från stöket i stugan. Vi fortsätter i samma stil ännu nåt dygn - nu väntar vi på att goda vänner ska tillbringa nån dag med oss. Den här lättjan kan man ju lätt bli van...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar