7 augusti 2010

Om ett gott skratt förlänger livet...

...kommer jag att bli trehundra år...minst...


Har haft en av de härligaste dagarna på mycket länge i dag. Sol, underbart sällskap, lyckosamma projekt, god mat och en massa, massa skratt - kan det bli bättre?


Redan i går kom vännerna Karin och Jimmie ut till stugan. Småprat, grillning och den obligatoriska bastun som kronan på verket på en trevlig fredag kväll.



Middag och tre snillen som spekulerar.



Jimmie och Fredrik i spa't efter bastun - Intellektualitet VS Styrka.


Lördagen började tidigt. Vid tiotiden var vi ute på flotten och där tillbringade vi fem timmar - FEM TIMMAR!!! Solade, fiskade, pratade, slumrade till lite, fikade, ammade, skrattade. Allt på en spegelblank sjö i strålande solsken.



Mmm... Kan det bli bättre?



Njutning för både två- och fyrbenta.



Flytande guldklimp.


Lite solmosiga steg vi sedan i land och åkte till Norsjö för att proviantera. Karin och Jimmie tog kommandot och tillagade en underbar middag på muurikkan nere vid sjön.






Karin och Jimmie i matlagartagen.



Vackra hundar i vacker omgivning.                   Foto Karin Wulff


Och där inföll också dagens höjdpunkt och ett fantastiskt avslut på en underbar dag. Med ytterst, ytterst lite motivation och lite regi gav sig Fredrik och Jimmie i kast med posering inför den kommande kalendern. Jag och Karin skrattade så att vi till slut låg och grät i gräset. Resultatet blev en diger samling foton som kommer att publiceras på lämpligt sätt, så håll ut! Ett litet smakprov bjuder vi i alla fall på.




Baywatch 2010.                                             Foto Karin Wulff


Det här ju kan bli hur stort som helst!!!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar