14 juli 2010

VEM I HELVETE!?!?!?!


Vem i helvete kom på att vi skulle ha trädgårdsplattor fulla jävla gården!?!? Och varför gjorde slappröven inte klart i fjol? Nu är det ju JAG - självklart heeeeelt oskyldig i sammanhanget  - som får stå på skalle och göra satajobbet.


Inte nog med att det handlar om ungefär sjumiljoner ton plattor - de ligger ju helt stilla och ger mig på sin höjd ett hånleende när jag försöker banka ner dem i nivå med en intilliggande kompis. Nä, värst är bremsjävlarna som finns i precis samma omfattning som plattorna men dessutom snor ett halvkilo kött eller så ur min lekamen så fort de kommer åt. Tur att det finns att ta av, annars skulle fröken Larsson utgöras av ett skelett efter ett par timmar på knä ute i trädgården.


Eller... nä, förresten. Skelett och järnfilspån. För smartskaftet som kom på den här idén tyckte ju att granulering skulle vara ett fiffigt underlag - gratis och kompakt - så nu har jag flera kg järnmalm som håller på att vandra från mina fingertoppar och in emot hjärta och hjärna. Det lär inte bli nån skiktröntgen här inte - då exploderar jag väl.


Ett par vänner med noll insikt och låg självbevarelsedrift har erbjudit sig att hjälpa mig med plattläggningen. Så nu plågas jag av samvetet; ska jag utsätta dem för detta och bli dem evigt skyldig eller ska jag värna mina vänner och lösa det på annat sätt? Funderar på att tjäna ihop lite pengar på prostitution. Affärerna skulle kanske inte gå så särdeles bra med tanke på att jag är totalt handikappad och inte lär kuna göra några särskilt intressanta fysiska övningar efter att ha haft krumrygg och lyft sjumiljoner ton sten, men en mager, tandlös, alkoholiserad, illegalt invandrad sommarpolack kanske jag skulle kunna ha råd med?



Blivande dräng i Ersmarksbodarna?


Annars är allt bara bra...

1 kommentar:

  1. That´s what friends are for.....Ican buy a little help from my friend...In good times and bad times....finns hur många sånger som helst att leda dig rätt i frågan, självklart ska su utnyttja vännernas låga självbevaresledrift i frågan, leva med samvetskval för allt möjligt gör man ju redan...man räcker ju ändå aldrig till:-) Lycka till!!!

    SvaraRadera