20 juli 2010

Feng shui

I förmiddags gick jag ut med storslagna planer på att filma ett komplett Lk 2-program med Fella men Fella + brännande sol och Jenny-Ann + hungerskrikande bebis är ingen bra kombination. Det fick bli en 9 km cykeltur istället. Och sen i kväll ett ordentligt drag weight-pass, vagnträning och lite lydnad. Så hundarna har äntligen fått sig en liten genomkörare.


SWBA:s nytillskott i form av två nakna kineser gjorde debut på vagnen i dag - och det med bravur! Huka sig må alla -13 kiloshundar i Sverige! Kolla in detta!


I natt drömde jag att jag var på loppis och tjänade en massa pengar genom att sälja skrot. Förledd av tanken på detta började jag rensa i förrådet ute i garaget, där jag har en hörna med loppissaker som svällt ut och blivit allt mer omfångsrik allt eftersom tiden lidit. Förutom att en del saker fick gå till soporna utan att passera loppisen hade jag också anledning att revidera vissa andra saker som legat oanvända i sina lådor. När jag packade dem hade jag ju inte en tanke på att vi skulle bli en liten i familjen igen.  På sönd siktar vi på att åka till storloppisen inne i stan och flirta in oss på köpsugna norrmän.


I morgon är det vi som står för shoppingen. Ska införskaffa ett större antal tunnor som ska utgöra flytkroppar till vår flotte och till vår brygga i stugan. För de tunnor som blir över har Fredrik och grannen planer...


Nu blir det snart sängen för att i morgon vakna utvilad och nervstark inför ännu en olaglig biltur till stugan!


Natti natti!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar