28 juli 2010

Bebisar flyger lågt liksom svalor vid regn...

I morse var vi uppe tidigt för att hinna så mycket som möjligt. Inledde dagen med ett träningspass tillsammans med Karin på Bruks inne i stan. Gick väl sisådär - kvavt och fuktigt gjorde Fella loj.


När vi skulle fara hade inte Birks Maxi Cosi låst fast handtaget som det skulle. Jag tog tag i handtaget för att lyfta in bebben i bilen - varpå hela sätet liksom snurrade runt och katapultiserade Birk ut ur Maxi Cosin! Med någon centimeters marginal lyckades jag - tack vare mina kvarvarande målvaktsreflexer - suga tag i armen på ungen innan han slog i hjulhuset på bilen. Och Birk då? Ja, han knystade till lite i sömnen och sen var det lugnt. Vet inte om det är tur eller "skicklighet" som gjort mina ungar så tåliga - det är inte allt för länge sen som Birk fick sig en åktur ner i ett dike när han låg i vagnen heller. Jag släppte tvärt taget om handtaget för att hjälpa Fella lös med sin kätting och när jag vände mig om igen hade vagnen hunnit rulla iväg. Snacka om hjärtsnörp...eller, som grannen uttrycker såna panikkänslor; "jag tror hjärtat slog baklänges". Men även denna gång stönade lilleman till lite lätt och sov sen vidare. Men USCH, vilken dålig mamma han har!!!


Nu är i alla fall den dåliga mamman och hennes sambo åter igen i stugan för att göra ett ryck på altanbygget. Trist väder är det - så vad passar bättre än att titta på lite foton som lillebror Jens tog när han och sambon hälsade på! Håll till godo!




Freja - ung och oförstörd - och utan make up för en gångs skull.




Lillebror och lille lillebror




Familjens modelejon




Summer lovin’ happens so fast...




Stor och snygg...



...liten och gullig!


Hundarna, som tidigare alltid skuttade av glädje när vi kom till stugan, verkar lite uttråkade nu när vi jobbar på för fullt på dagarna. Jag tog en sväng till en närliggande strand och lät dem dra riktigt tungt nu i kväll. Skönt för både kropp och knopp! Titta här om ni vill se en filmsnutt från träningspasset.



Nu är det dags för husbondsfolket att vila kropp och knopp också - nya krafttag med skruvdragare och såg väntar i morgon!



Edit: Skitdatorn tog hela natten på sig för att ladda upp filmsnutten, så inlägget får ni först i dag trots att det var skrivet i går. Nu ska jag ut och avreagera mig på lite trätrall...

2 kommentarer:

  1. Ja som mamma har man haft sina brister, hahahhaha...jag kommer ihåg en skräck upplevelse då jag var i motionsspåret med min dottern när hon var 3 år, jag hade henne på ryggen i en sån där bärselegrej och i en nerförsbake med skidorna böjer jag mig framåt totalt glömt av att jag hade en unge där och hon flög ur den ner för backen rakt i åkaren framför med en brak både ungen och människan poå skidor framför flög in i skogen....hahhah då "slog mitt hjärta bakut" men det gick bra iallfall....

    SvaraRadera
  2. HAHA! Du får ursäkta Sandra - men så sjukt roligt! Hoppas allt gick bra för inblandade!
    I vintras var det nu nån pappa som glömde att han hade ett barn i pulkan efter skotern och det väckte ramaskri runt hela landet. Men jag tror det är lättare sagt än gjort att ha full koll på alla småliven jämt...

    SvaraRadera