23 juli 2010

Skitsnyggt!

I dag var vilan slut - dags att göra nåt vettig och inte bara åka runt och titta på gamla hus och grusvägar! Utelämnade åt varandra har vi dessutom hjälpt varandra, vilket inte hör till vanligheterna. Vi brukar oftast hamna i var sitt projekt, Fredrik och jag, men i dag höll vi sams och hade faktiskt riktigt trevligt ihop. Tror den där listan vi skrev i går kan vara en bidragande orsak...



Soldäcket framför stugan var prio ett i dag. Sisådär en 50 kvm ska skruvas i första etappen, sen blir det några tiotals kvm till efter hand. Längtar efter att kunna äta goda middagar och lapa sol på egenhändigt byggd altan!












Nåt som har varit prio två under ett ganska långt tag och därför aldrig blivit riktigt färdigt, är dasset. Fortfarande återstår en del arbete på utsidan, men nu kan man i alla fall skita fint! Fådd spegel och ljusstake (tack för dem, lillebror) och dessutom KLINKERGOLV minsann (i o f s bara ditlagda och fastnubbade plattor, men ändå...). Nu återstår bara att hitta en liten kristallkrona att hänga upp i taket.


Vad gäller skitande och så, har jag hört talas om att det siktats skogsbajsare i skogarna runt Jörn. Först trodde folk att det var tidigt anlända thailändare som sprang omkring och gubbade i myrlandet, men efter att ha sett hur vita rumporna på de nödställda var, har man dragit slutsatsen att det förmodligen handlar om ljushyllta människor...alternativt att de har målarfärg i arslet. Nån som vet nåt om det?



Stärkt av gårdagens promenad - och i fast förvissning om att jag inte behöver stöta på några blekrumpade skogsbajsare härikring - ska jag nu ta hundarna och Birk ut på en drag weight-tur medan Fredrik bastar med byborna i logen nere vid sjön.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar