25 juli 2010

Piss

I går övergav vi stugan för några dagar i civilisationen igen. Kändes lite surt eftersom vädret var fint och virket till altanen såg inbjudande ut. Men vi hade styrt upp lite för resten av helgen så det vara bara att ge sig i kast med förbereelserna för detta.


Väl hemma tillbringade vi ett antal timmar ute i maskinhallen och förrådet. Plockade fram och sorterade skrot (behålla/loppis/kastas) och försökte hjälpligt få bort byggdammet från de grejer som ev skulle säljas. Dessutom gick vi igenom alla saker som Fredrik magasinerat från sitt bohag och nu undrar jag hur rackarns vi ska rymma alla hans hundratals sockar i garderoben...


Dagen avslutades i underbart sällskap av Jimmie och Karin. Åter igen fick man se sig förpassad ut i periferin när det gäller hushållsbestyren men det kan jag faktiskt leva med.  Intressanta och kloka samtal som alltid, blandade med god mat, lite hundbus och fina presenter (men vem var det som fick plasttraktorn egentligen, Birk eller Fredrik?).


I morse vaknade vi av att regnet pissade ner. Hmmmm, loppis eller inte loppis? Det blev till slut loppis...en stund... Efter ett par timmar gav vi upp och pacade ihop, blöta och frusna. Men det gjorde inte så mycket för loppisgamarna står bokstavligen och väntar när man börjar packa upp. Jocke och Marie hade t o m påhälsning inne i bilen då nån hagalen tant fått syn på ett intressant objekt i deras bagage.



Kallt och blött...



...men även om man är torr kan det vara så här synd om två människoälskande vovvar som inte får vara ute och pussa på hagalna, skinntorra, bräckliga tanter.



Luftfuktigheten står fortfarande på närmare 100% men nu ska jag trotsa vädergudarna och träna lite hund...tror jag...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar