5 maj 2010

Status quo

41 veckor och inte minsta liten bebis... Inte ens en fontanell i sikte.  Nu känns det som att vi börjar förhålla oss till bebisen som till en försenad gäst; först väntar man... och väntar... och sen skiter man i gästen och sätter sig till bords. Vi har massor med inbokade saker närmsta tiden som vi räknat med att kunna ta bebisen med på men nu får väl han/hon åka med som fripassagerare istället:


Torsd: Jobb för mig. Dessutom måla i hallen och lista tak. Möten, hämta wp-vikter samt jobba i garaget för Fredrik.


Fred: Mödravårdscentralen för bedömning. Fredriks pojke kommer med sitt EPA-projekt.


Lörd: Lydnadstävling för mig och Fella i Umeå (då var det tänkt att farmor skulle få träffa bebben för första gången).


Nästa vecka bl a: Jobb för mig. Fredrik påbörjar projekt "färdigställa maskinhallen" som beräknas ta ca en vecka. Skolrådsmöte + föreläsning och prova-på wp för några jakthundar. Tillbringa del av helgen ute i stugan. Lydnadstävling för mig och Fella i Skellefteå.


Känns ärligt talat som att det nog inte hinns med att föda nåt barn närmsta tiden. Kanske tar och skiter i det.


I dag har vi också lyckats åstadkomma en del. Jag var uppe tidigt och städade + förberedde lunch inför stundande personalmöte (känns lite tufft att säga personalmöte men nu är vi ju faktiskt tre personer i verksamheten) och jobbade effektivt större delen av dagen. Avslutade med knappa milen på cykel med hundarna. Har kommit igång med en bra struktur för dem; varannan dag 7 - 10 km cykel/lätt dw, varannan dag tung dw. Därutöver lite lydnadsträning och, förstås, vagnträning på nya träningsstället.


Fredrik och snälla grannen Jocke har också varit duktiga. Stökat på en massa ute på gården och fixat hundburar till bussen! Fiiiint!



1 kommentar: