6 mars 2010

Skam den som ger sig

Motgångar har vi ju fått vår beskärda del av. Fördelen är att vi också lärt oss att inte hänga läpp allt för länge.


Sov ut ordentligt i morse. Sen körde killarna lite skoter medan jag och Freja tog varsin hund med sparken. Har hittat en perfekt runda på några km, kuperat och omväxlande. En ordentlig genomkörare för hundarna.


Sen hem och tänkte att "va' f-n". Så jag ringde till stugbyn i Malå och fick tag på en stuga sönd - månd. Så det blir slalomhelg, om än lite kortare än beräknat.


Sedan packade vi skotrarna och skoterkälken och drog iväg till skogs för lite lunch och mys i solen. Hundarna imponerade stort; trots att de var slutkörda från förmiddagens sparktur, fick de värsta adrenalinkicken av skotrarna. Till och med Fella, fröken "Nu tar vi det lilla lugna", gjorde både hastighets- och längdrekord. Sammanlagt bör de ha sprungit ett par mil i skoterspår och pudersnö under dagen. Förutom lite extraknäck som att gräva fram sommaren och så. Klicka på bilden av hundarna så får ni smakprov på detta:




Under dagen höll jag via kontakter koll på SWB Skellefteås prestationer i Norrköping. En 1:a och en 3:e plats på lydnaden, en 1:a plac och flera andra hedrande resultat på wp:n. Duktiga tjejer och duktiga vovvar.


På tal om prestationer och resultat; på kvällen drog med oss trevliga grannar och avverkade ett par serier på bowlinghallen. Målet är ju inte alltid att vinna  Lite snygga poser hann vi i alla fall med:










Och några kanske inte fullt lika snygga:






Nu blir det tidig kväll och upp i ottan för att packa och dra iväg till Malå. Vi fick oss en riktigt bra dag trots allt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar