18 mars 2010

Eureka - bra med sömn inför stundande helg!





Vaknade vid 5 i morse och gottade mig åt att faktiskt ha sovit åtminstone sex timmar i natt! Perfekt, känner mig utvilad och relativt energifylld - efter lite jobb ska jag ge mig på att måla den andra halvan av vardagsrumsgolvet. Vågar knappt säga detta, men mina djupdykningar i div inredningstidningar har gett mig lust att vitmåla alla möbler på nedervåningen, så det projektet får nog läggas till listan på kommande stordåd. Jag är ju sällan så lycklig som med en pensel i hand!


När jag slog upp mina gröna i takt med att morgonljuset började sippra in, insåg jag att jag var ensam i sängen. Fredrik har m a o tillbringat hela natten i garaget, skruvandes i Forden. Inte första gången. Nu nannar han så sött tillsammans med hundarna i sängen (de får komma upp på kommando nån gång då och då och blir SÅÅÅÅÅ lyckliga) så jag antar att jag får flytta möblerna i vardagsrummet själv. Kan vara bra för gäddhänget. Dessutom kan han behöva hämta lite krafter inför kommande helg:


Fredag                                                                                                   På morgonen skjutsar vi Freja och större delen av hennes klass till Eddahallen där de ska delta i en baskettturnering. Medan jag jobbar, stannar Fredrik kvar och håller ställningarna. Sedan tar han paus ett tag, följer mig till mötet på specialistmödravården och sedan  återvänder han till tjejerna medan jag fortsätter jobba. Han åker sedan på en träff under eftermiddagen och möter också upp sonen William med buss medan jag hämtar upp tjejerna och skjutsar hem dem (ÅH, vad jag gillar vår niositsiga Caravelle!). Sedan hem för att hämta resten av familjen, åka med Freja på ridningen och efter det möta upp Fredrik, William, mormor, morfar och gammelmorfar på Elias' skola, där vi deltar i klassens bjudmiddag.


Lördag                                                                                               Tänker åka på bytardagar i Skelleftehamn. Har ju mer och mer börjat inse att vi ska ha en bebbe snart... Förhoppningsvis hinner jag med lite hundträning också. Sedan förhoppningsvis lite grillning hos kompisar. Relativt lugn dag m a o.


Söndag                                                                                              Upp tidigt, åka iväg på lydnadstävling i Piteå. Antar att hela konkarongen följer med. Sedan gravöl eller firande på lämplig restaurang + ev lite shopping i Piteå. Hem igen, skjutsa Isac på karateträning och sedan avyttra alla ungar till div destinationer. Har jag tur, finns det ork och tid över till att tvätta lite kläder inför måndagens tågresa ner till Stockholm.


Jag gillar såna här helger!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar