7 november 2009

Nu är vi på gång!


I går kom vi äntligen till skott. Vi körde igång en lokalgrupp inom WP - SWBA Skellefteå. Jag har länge dragit mig för detta eftersom jag varit träningsansvarig i en annan wp-organisation som inte fungerade i längden, men nu känns det spännande och utmanande. Vi har en seriös och ansvarstagande "kärna" 9 - 10 pers som tillsammans kommer att göra sitt bästa för att starta upp nåt hållbart i Skellefteå. Först på agendan står en kontakt med Skellefteå Hundkapp - vi hoppas kunna få tillgång till en del av deras tränings- och tävlingsanläggning mot att vi hjälper dem praktiskt i deras verksamhet.





I övrigt en tämligen aktiv dag i går. Mycket jobb fram till lunch, lydnadsträning och promenad med div hundar, sedan fortsatt jobb och stök hemma med barnen. Iväg på Frejas återkommande ridning, handling, SWBA-mötet och sen besök hos ett kompispar som tyvärr tillbringar allt för mycket tid i södra Sverige.


Och nu när vi steg upp var världen vit!!  Isac hoppade snabbt i overallen och är ute med plasttraktor och skottar samt försöker få glid under boben nedför sluttningarna på gården. Julkänslan blomstrar - bara tre veckor kvar till advent!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar