3 november 2009

Djungelns lag i bassängen

Efter en förmiddag på skolan jag jobbar på några timmar varje vecka, var jag en duktig flicka och åkte till Edda för min kilometer i spa't. Känns himla mystiskt att träna utan att bli svettig eller ens anfådd, men va' f-n - simmare ser ju slimmade och vältränade ut...


När jag klev ner i motionsbanan fanns redan två tjejer i äldre tonåren som simmade där. En outtalad regel (i varje simhall, skulle jag tro) är att det är högertrafik som råder, men dessa tjejer höll var sin fil. Går ju bra när det är två på banan, men efter ett tag var vi fem - sex stycken. Och tänka sig, tjejerna höll fast vid sin modell, fastän vi andra fick simma slalom mellan dem. Och de kan inte skylla på att de inte såg, för det här var blonderade bruttor med fin frisyr som höll huvudet ovanför vattenytan hela tiden - inga medelålders gravida simfjantar med simglasögon framgrävda från en tunna med urvuxna och bortglömda badleksaker. Att studera folks ageranden i en simhall bör vara en god grund för personlighetskategoriseringar. Min teori är att de antingen lider av en släng narcissism eller, enl Mayers-Briggs, är introverta och därför inte tog in den information som i extrovertas ögon torde ha varit solklar. Undrar om man skulle kunna tillgodoräkna sig timmarna i en bassäng ifall man skulle vilja utbilda sig till psykolog?


På eftermiddagen ett kvartsamtal gällande äldste sonen. Som vanligt en mycket positivt överraskad lärare som tog emot mamma, pappa, styvmamma och styvpappa. Och VI var alla positiva - om än inte överraskade - över sonens upphämtning från förra läsåret. Duktigt jobbat, älskade Elias!



När jag ändå fläskar på med illa dold stolthet, kan jag inte låta bli att nämna att jag vid förra veckans lydnadskurs fick veta att Fella har det hittills bästa resultatet bland alla hundar som genomfört vårdhundstest hos intruktören i Västerbotten. Inte illa, Fella Slangbella!



Nä, nu har jag inte tid med det här längre. Jag och grannen ska åka iväg med hundarna en stund för lite lek och träning. Sen blir det promenad hem.


Go' kväll!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar