25 september 2009

Små, mekaniska glädjeämnen

Kanske är det tecken på viss utmattning efter sista dagarnas trauman, kanske bara en släng av shoppoholism eller så är detta helt enkelt de övre makternas svar på mina böner om ett lite enklare liv:


             


WOW, säger jag bara! Plötsligt lade sig ett rosa skimmer - matchande de mosade blåbären i bägaren - över köket och gyllne klockor klämtade i takt med mixerknivarnas vinande. Plötsligt ser jag framför mig hur jag gör C-vitaminspäckade smoothies åt barnen till frukost, mixar underbara geggor och allehanda klägg till mina stora, kommande middagsbjudningar och hackar torkade kryddor från min välsorterade köksträdgård. Det började enkelt och smakfull med en smoothie gjord på övermogen banan, frysta blåbär och lite MultiVitamindryck. Förhoppningsvis håller förtjusningen i sig tillräckligt länge för att jag ska välja att damma av maskinen istället för att ställa undan den i ett skåp när jag städar köket nästa gång.



Innan detta vägskäl i mitt liv uppdagade sig på en av ÖB:s varuhyllor, tillbringade jag en stund inne på lassa igen. Fick instruktioner av både sjuksköterska och överläkare om hur jag skulle ta mina injektioner. Dessutom - pricken över i...grädden på moset...fick jag tillfälle att göra slag i saken och uppfylla ett av Fredriks stående önskemål Han har kontinuerligt konstaterat att det ju faktiskt är ganska läckert med fina kläder "under kläderna" - strumpor, bodies etc - och jag har i nåt svagt ögonblick sagt att "jo, nån gång ska jag uppfylla din dröm". Och nu har tillfället kommit! Sluta drömma och börja njuta, Fredrik!!!





                         


Inte nog med att de är sexiga, stödstrumporna - jag fick dem på recept också!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar