9 september 2009

Ljuvliga förutsägbara vardag fylld med rikedom

Det är inte utan att det var en hel del ångest när sommaren led mot sitt slut. Jag har ju lyckats dra ut på semester och ledighet så jag egentligen inte gjort ett vettigt handtag under hela sommaren. Men nu, när man är inne i vardagslunken, känns föutsägbarheten och tråkigheten ganska skön. Och vad rik man är när man har stugan full med egna och inlånade ungar, när man tjatar om läxläsning och städning och när man ändå har tid att ta sig "egostunder" med hundpromenader och -träning. Och sen få avsluta dagen med ryggläge och "se-på-TV-genom-ögonlocken".


Jobbmässigt har jag det ju också himla bra alltså! Ingen dag den andra lik. Styrelsemöten i Stockholm varvas med planering av verksamhet och myndighetskontakter alterneras med snusningar på nyfödda bäbisar.


När det gäller hundarna; nu har jag kommit in i en bra rutin på hundarna igen och det märks - framför allt på Fella - att fysiken förbättras snabbt. Om nån vecka kör jag igång med tävlingslydnaden också. Har fortfarande inte bestämt mig om jag ska åka ner på WP-EM i slutet av månaden. Utflykter är alltid kul men när man reser minst 100 mil enkel väg nästan en gång i veckan blir man lite less...


Dagens fundering: Visst är det så att karlar tillbringar mycket mer tid än kvinnor på toaletten? Varför? Är de utsatta för nån fysologisk degenerering (för att sitta på huk och agera måltavla för en sabeltandad tiger för tusentals år sedan borde ju ha sanerat bort de flesta långskitarna) eller är de bara bekväma/försöker komma undan nåt?



                   


Den här snubben drar nog upp byxorna snabbare nästa gång...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar