2 juni 2010

Berg-och-dal-bana

Sista dagarna har varit en känslomässig berg-och-dal-bana. Många insikter, en hel del luftrensningar - och allt kryddat med en rejäl portion amningshormoner.  Nu bär det snart av mot Norrköping och Sommarkampen. Förhoppningsvis innebär det slutet på nåt dåligt och början på nåt bra.


Fast tillvaron har självklart inte varit helt utan ljuspunkter. Mina go'ungar har alla visat framfötterna på olika sätt. I går var Isac konfrencier på skolans vernissage och ledde sedan rundtur för familjen bland pärlplattor, miljöprojekt och levande fjärilar. Efter det åkte vi till Frejas skola och fick ta del av två pjäser; en egenförfattad och en engelsk version av Snövit.




Freja som Manager...



...och som Dvärg.


Elias, som i morgon blir 15 (FEMTON!!!!!) år, har klarat uppkörningen för AM-kortet och fixat två VG:n på förra veckans prov.


Och lille "Bickis" har börjat fyra av leenden och är styv som en trästock in nacken, minsann!



Birk och gammelmorfar Erik.


Denna dag har varit fylld av packning inför resan, städning och tvättning av bil, matlagning och bakning inför Elias födelsedagsfirande (som vi flyttade en dag för att helt enkelt hinna med), flera timmars gräsklippning och städning. Och ändå är det massor av saker kvar att göra innan vi åker. Hinner förhoppningsvis med några timmars sömn innan vi styr kosan söderut i morgon bitti. Så nu har jag inte tid att sitta här längre.


Fast... Det var en sak till... Jocke, en av våra kära grannar, vill förmedla ett litet skönhetstips till andra medelålders män: "Välbalanserad kost - t ex en god och smakrik sallad - i kombination med trevliga och allsidiga aktiviteter så som vattengymnastik är en god väg till ett tilltalande utseende hos varje flärdfull man. Men det som ger min vardag det där "lilla extra" är känslan av mjuka händer och välsmorda nagelband. Det får jag genom att regelbundet använda mjukgörande krämer ur ICA:s sortiment."


Tack för det tipset, Jocke! Det känns tryggt att ha världsvana vänner som du!

1 kommentar:

  1. Nu kanske folk äntligen förstår hur mycket hårt arbete det ligger bakom en kropp som min ;)
    Sen är det ju så att mina erfarenheter & kunskaper inte har några begränsningar :D
    Hoppas att ni får en skön resa nu & att allt går bra.

    SvaraRadera