7 juni 2010

Aktiva, positiva dagar

Nu är helgen slut men inte vår resa. Händelser och aktiviteter har avlöst varandra slag i slag - enklast är helt enkelt att försöka återge dem i kronologisk ordning.




Söndagens fokus på Sommarkampen var främst en föreläsning och praktisk wp-träning med Tomas Karlsson från Brukshundklubben. En sån där människa som alla hundägare skulle få ha tillgång till. Många matnyttiga tips!


Sedan avklarades ytterligare två kraftmätningstävlingar men dessa deltog varken Ya’ax eller Fella i. Annat kom emellan - bl a 27 grader solgass! Det kändes inte riktigt rättvist att kräva full fysisk aktivitet när hundarna flåsade bara av att stå stilla i solen. Trots detta fick vi, innan lägret avslutades för detta år, veta att Fella tagit hem den sammanlagda vinsten av alla grenar. Ytterligare en stor fin buckla och lite hundmat fick hon för den prestationen - och gissa om matte var stolt!


På eftermiddagen styrde vi kosan mot Nyköping och kär vän som väntade med mysig logi, yppans god mat och trevliga omgivningar som hundarna fick springa av sig lite i. Dit åker vi fler gånger och Ya’ax har redan en inbokad semestervistelse där i samband med att vi förmodligen åker över till Norge för att tävla med Fella efter sommaren.


Efter trevlig samvaro och en god natts sömn åkte vi iväg söderut igen i morse - denna gång till Linköping. PennHip-röntgen stod på schemat både för Fella och hennes två kullsyskon. Veterinären kunde förstås inte ge några definitiva besked, men hans tolkning av plåtarna var att höfter och armbågar såg mycket bra ut. Skönt!


Efter det var det fulla spjäll norrut igen. Anlände till Bromma vid 12 och avverkade tre timmars möte åt RFF . Sedan direkt vidare till lillebror och hans sambo på Lidingö, där det pratades och gosades med Birk. Nu sitter vi i ett trevligt övernattningsrum och räknar med att påbörja resan hemåt i morgon bitti.


Nu är vi fulla av intryck och trevliga erfarenheter som säkerligen behöver några dagar på sig att "landa" i medvetandet. Jag lär säkert återkomma med reflektioner kring helgens utsvävningar senare!


Go’ natt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar