22 april 2010

Stork-flygförbud p g a vulkanaska?


I dag bär det av. Inte till BB dock. Utan till Jönköping. Jag utgår från att ingen stork vill ha vulkanaska i fjäderdräkten.


Skulle det nu mot fömodan komma en stork (kanske en svart en som inte bryr sig om lite sot) så känns det tryggt att veta att vi har underbara vänner och släktingar som ställer upp till 1000 procent! Ressällskapet har lovat leverera hem bil och hundar. Hjälpsamma kompisar möter upp med skjuts och hundvakt i södra Sverige ifall det skulle behövas. Mamma och pappa tar vid här hemma ifall vi inte tar oss hem som planerat. Nu är det bara nån som kan ställa upp och trycka ut ungen istället för mig som saknas - nån hågad?


Ser hur som helst fram emot helgen även om det, vår vana trogen, alltid blir lite mankemang i sista stund. Nu handlar det om en trasig hundsläp. Men kommer vi oss bara söderöver så väntar två spännande tävlingsdagar med trevligt sällskap och boende i hotellsvit. En kort sväng förbi IKEA och Biltema räknar vi också med.


Allt gott go' vänner - och skulle ni mot all förmodan höra ett flaxande i skyn och se en stor, vit fågel med askan dammandes runt vingarna så vet ni vad som är på gång...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar