20 februari 2010

Ordningen återställd...


I alla fall till viss del. Av tre relativt nya bilar (två 01:or och en -99:a) har 3 (tre!) stått med däcken i vädret i allt mellan 1,5 år och två veckor. Vem - förutom Jenny-Ann - kan drabbas av såna förutsättningar?


I avvaktan på div reservdelar som tagit en omväg via ett postkontor i Ånge, har vi lånat en Toyota av en kompis. Stackarn, den hade nog både cancer och syfilis. Och var både halt och lytt. Men hade ett hjärta av guld. Och en husse som inte tyckte om den. Sånt kan få vem som helst att ta till desperata åtgärder. Så också denna bil. När vi skulle hämta bilen hade den faktiskt slitit sig och rullat iväg på egen hand.  Och det är inget ljug!


MEN


Nu har vi fått igen bussen och det är så SKÖNT!!! Kruxet är att vi uppenbarligen redan är trångbodda i den 9-sitsiga Caravellen. I dag ska vi komplettera vår unghop med fyra egna och två inlånade barn sedan i går men ytterligare ett par kompisar till Elias. Vips blev hela bilen full med råge. Sen blir det att trotsa kylan (-22,5) och dra iväg till Burkarcupen. Fast jag ska nog höra om inte tjejerna vill göra nåt annat... nån inomhusaktivitet. Så får killarna stå ute i en snödriva och titta på gamla skrotskotrar själva.


Sedan blir det middag på stan och bio för allihopa. Skojsigt.


Återkommer med rapport om hur dagen avlöpt - om jag inte förfrusit fingertopparna förstås...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar