3 december 2009

Hektisk vecka i bilder och ord








PIUH! Vilken vecka! Bra men hektisk.


Jobb: Nu börjar det röra på sig ordentligt. Kommunerna ringer med förfrågningar och vi jobbar frenetiskt med att hitta hållbara lösningar. Har hunnit vara en sväng upp till Norrbotten under veckan också. Har också ägnat ovanligt många timmar på den skola där jag extraknäcker som skolkurator.


Hund: De stackarna har fått varannan-dag-uppmärksamhet. Har hunnit med dw-träning, både i grupp nere i stan och hemma. I övrigt mest mys och lite bus samt tråkiga koppelpromenader.


Barn och familj: Har umgåtts riktigt inensivt med barnen i veckan. Lekar (se bilden; "lappleken" inbjuder till div gymnastiska och ledbrytande öveningar), teaterkafé med Frejas klass (ett litet smakprov får du om du klickar på bilden av henne - med illa dold modersstolthet måste jag ju säga att hon gjorde en strålande insats medan andras memoreringsförmåga vida översteg inlevelseförmågan...), julbord med släkten (då blev vi så mätta att jag inte orkade lyfta upp kameran men det finns vittnen på att Fredrik åt 17 ägghalvor...i år också...) och i kväll kommer Fredriks son på efterlängtat helgbesök.


Motion: Har faktiskt hunnit med det också. En dag blev en sån där plattändad, stillasittande dag (då vi var i Norrbotten och jobbade) men annars har det varit promenader, simning och/eller vattengympa varje dag. I går, julbordsdagen, blev det drygt 5 km promenad, 1 km simning och på kvällen drygt 6 km promenad igen. Kroppen känns faktiskt lite sliten. Skulle tro att den föröker tala om för mig att tyngdvikten har förändrats.


Hushålls arbete: Inte ett skit!  Hoppas förmå mig att göra ett ryck i afton men jag lovar ingenting...


Ha en bra dag gott folk - det har jag tänkt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar