7 december 2009

Julefrid - överallt utom i bassängen


Har ägnat någon timme åt att slå in julklappar i kväll. Önskar att jag kunde överföra mitt inrednings- och dekoreringsintresse till presentinslagningsmomentet också men där är jag ett enda stort misslyckande! Det blir ofta paket med Jula-papper och - om mottagaren har tur - en juletikett och lite krusat snöre. Antar att det är min brist på sentimalitet som lyser igenom - allt sånt krafs ska ju faktiskt bara kastas, så varför bry sig? Om man inte ens sparar brev och födelsedagskort, så är det svårt att motivera sig till att spendera pengar och tid på rosetter och vackert omslagspapper.


Lite julstämning får man i alla fall av "klipp-och klistra"-köret. Annat var det i vattengympabassängen i morse. En riktigt jobbig jäkel till gympaledare hade vi. En ung kille som bytte övningar var 30:e sekund och som skrek i värsta korpral-stil när folk började sjunka längre och längre under ytan i ren utmattning. Är man under 50 svarar man nog upp på sådana tillmälen, men är man närmare 75, vilket en del deltagare var, och dessutom både halt pch lytt, så kändes nog detta snarare som kraftigt uttalade dödshot. I alla fall var det någon ordentligt upprörd farbror som uppmanade till myteri i omklädningsrummet efteråt.


Har, min vana nå't så när trogen, tagit en ordentlig promenad med grannen i afton. Hundarna fick ett tungt dw-pass. Kroppen känns lite sliten. Konstigt att det känns som att man får sämre och sämre kondis ju mer man rör på sig - för det kan väl inte bero på att man börjar anta formen av en flochäst, tro? Har jobbat några timmar under kvällen också - bra uppvärmning inför en hektisk arbetsdag i morgon. Ska försökta tagga ner nu.


Natti natti!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar