3 oktober 2009

En liten tummetott som växte till en hel kostym!





Först var det jag och Nina...sen hängde två nya par som tränar drag weight med oss på... och sen rullade det på så att vi till slut var 13 pers och 17 hundar som tränade drag weight och lite lydnad tillsammans i dag! Från Jack Russel Terrier och Dvärgpincher till Cane Corso och Sankt Bernhardshund. Himla trevligt - kanske läge för en lokalgrupp i Skellefteå ändå..?



Nu ligger hundarna och gosar framför kaminen och får välbehövlig vila. Här blir det lite måleriarbete för mig och bilarbete ute i garaget för Fredrik. Sen ostbricka och mys framför TV:n i kväll.



Nu börjar nedräkningen inför barnens återtågande i morgon eftermiddag. Mammatarmen har börjat knorra och sms:en haglar in från sonen som har tråkigt. I morgon blir det pusskalas!!!!

4 kommentarer:

  1. Klart ni ska starta en lokalgrupp om ni är sååå många, här i Boden är vi några tappra själar som håller igång allt ändå =)Ha en trevlig Lördag kväll!

    SvaraRadera
  2. Jaa... vi kanske håller på att bli lite gamla och bekväma här nere? Men vi satsar i a f på att anordna tävling nästa sommar så då räknar vi med att ni kommer ner och drar hem några pokaler till Norrland!

    SvaraRadera
  3. Det är inte omöjligt att vi ses =) Vad ska ni göra här i Boden? Jag tillhör lokalgruppen SWB Boden, det finns en annan grupp här oxå.

    SvaraRadera
  4. Jo, vi har listat ut det.:-) Den ena anordnar en fun pull och av den andra (tror det är din) har vi blivit inbjudna till en massageutbildning.

    SvaraRadera