22 maj 2011

Där satt den!



Efter ett oräkneligt antal humörsvängningar både uppåt och nedåt, frostkramper, hundbajsätande etc etc kände Fella att det var dags i dag. Dags för det andra lydnadschampionatet. Äntligen.

Liksom vissa andra gånger tappade hon gajsten just när vi skulle in på planen men förutom ett tämligen mediokert fritt följ, påverkades programmet bara positivt av hennes lite lägre energireserv. Jag lyckades stoppa henne i inkallning med ställande (9 poäng) och våra hjärnspökesmoment platsliggning och läggande under gång fick, tillsammans med hopp över hinder och rutan, full pott. Så Fella lyckades krydda LP:et med en klassvinst också.

Som vanligt inringades tävlingen av trevligt sällskap av roliga - och framför allt intresserade och kunniga - människor. Jag och mitt resesällskap (för andra dagen i rad men förhoppningsvis många, många gånger fler)kunde nöjda konstatera att prestigelösheten som råder bland lydnadsfolket är hur skön som helst. Nu ser vi fram emot att få tillfälle till samträning så snart som möjligt.

Dagen avslutades med 7 km promenad och lika lång cykeltur för mig och vovvarna. Sedan återförenades familjen i och med att barnen kom från pappa.

Summa summarum: En riktigt, riktigt bra dag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar