1 augusti 2011

1700 skäl att gilla sina vänner

I går var sista dagen på den gemensamma familjesemestern. Lyckligtvis hade vi en trevlig kusinträff att dölja jobbångesten med. Mina kusiner är få men naggande goda och när vi träffas (allt för sällan) så har vi så trevligt! Än så länge är vi också i de åldrar att det är födslar snarare än dödslar som avhandlas i skvallerväg och det ger förstås en positiv touche på det hela. Hoppas kunna återkomma med lite bilder så snart jag gullat med lillebror och hans kamera.

Jag avslutade dagen med en sällsynt drag weigt-tur med hundarna. Kände mig som en snigel när jag lämnade snorspår efter mig - vilken jäkla förkylning! Jag och hundarna kör med inställningen "less is more" vad gäller träning just nu och det båda ju inte särskilt gott inför kommande WP-SM. Känns inte ett dugg roligt att sitta i bil till Jönköping t o r. Vi får se hur det blir med den saken...

Vi har i o f s 1700 anledningar att åka söderöver. I Sörmland har vi nämligen, fr o m i går, så många kilo vagnsvikter liggande hemma hos go'vännerna, som inte bara härbärgerar dem utan dessutom handgripligen har lastat och fraktat dem hem till sig också. Jimmie och Karin - hoppas kunna återgälda när flyttlasset går för er!

Vårat lilla flyttlass - eller tattarlass - drar västerut till stugan för några sista-sekunden-dagar i stugan. Mörkret och nattkylan har kommit och nu är det bara nedräkning inför vintern. För mig är augusti fullt ut en höstmånad.

Återkommer om några dagar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar