1 december 2010

Det ska böjas i tid...

Folk pratar om sockar som försvinner i tvättmaskinen men här i Bodarna finns det nåt elmonster som tuggar förlängningkabel mellan varje advent!!! VARJE år måste vi köpa nya sladdar trots att jag snarare drar ner på julpyntandet än tvärt om.


I går hade vi planerat att trotsa kylan och sätta upp utebelysningarna ett par dagar för sent. Men det var bara att konstatera att vi var tvungna att ta en tur till stan för att inhandla erforderlig utrustning innan vi fick minsta lilla lampa att lysa.


I samband med den turen tittade vi in till hundsimmet som hade öppet hus. Båda hundarna fick prova på löpbandet och efter någon kilometers inkörning lunkade de på i jämn takt. Har bokat upp lite löppass efter jul, då det är dags att slipa tävlingsformen igen.



Nu var det ju inte bara hundarna vi hade med oss... Tycker Birk har blivit lite plumsig sista tiden. Dålig på gå är han också. Och han beter sig relativt omoget och ansvarslöst. Så han fick sig också en välbehövlig och personlighetsdanande genomkörare. Klicka på bilden så får ni se honom "in motion".




OBS. För säkerhets skull vill jag påpeka att sista stycket innefattar en stor dos dålig humor och inte på något sätt är representativt för vår uppfattning av Birk. Fast han har ju härligt tjocka lår. Och är dålig på att gå. Och beter sig som en bebis mest hela dagarna...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar