27 januari 2010

Hundar, hosta och hysteriska hypoteser


Jag ser inte mig själv som hundmänniska. Eller... Har i alla fall inte gjort det förrän jag började blogga och insåg hur stor del av in tillvaro som upptas av just hunderiet.


I går var det jobb som gällde under dagen. Det rör på sig ordentligt vad gäller placeringar. Roligt, särskilt med tanke på att vi hela tiden har kunder som återkommer med nya förfrågningar och som ser oss som en självklar resurs.


Så, efter välförrättat värv, var det dags för hundträning och klubbmöte. Tror vi var åtta hundekipage som träffades för att köra lite drag weight i stadsmiljön. Sen var tanken att vi skulle köra lydnadsträning i vår hyrda lokal, men misstankar om kennelhosta gjorde oss försiktiga. Så nu väntar två - tre veckors vila och isolering för våra hundar. Skittrist med tanke på att de flesta i klubben påbörjat jakten efter formtopp inför kick offen i mars...


Vårt möte var produktivt och klargörande även om det innehöll en stor dos "utanför protokollet"-diskussioner (som t ex huruvida det finns fler porrfilmsaktörer som kallar sig Inga än Olga eller tvärt om). Hysteriska skratt och skämtsamma antydningar fick oss dock inte att tappa fokus - vi är på god väg att göra nåt bra av SWB Skellefteå!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar