8 juni 2011

Oförskämt...

...bra dag i dag - också! Även om början av den var en svettig historia med en tur på stan och lite städning inomhus så har vi ändå hunnit med lite trevligare och mer konstruktiva aktiviteter under eftermiddagen. Så härligt när hela familjen hjälps åt i gemensamma projekt. Förutom årets första dopp för Freja och kompis, ägnade vi några timmar åt att fixa med båten och förbereda för kommande gårdsloppis. Det kommer att finnas en hel del fina grejer - återkommer med lite smakprov när vi börjar närma oss premiär.


Freja vallade också sin överhettade hamster som fick smaka på lite frihet (bildbevis hittar ni här).



Dagen avslutades med ett sen tur till grannens damm; hundarna, Birk, Isac, katten Charlie och jag. Och som pricken över i:et på en perfekt dag så kom Fella aka fröken "Jag är gjord av socker" på att hon skulle simma...och simma...och simma! Underbart och perfekt inför stundande kanotturer i stugan.

Nu ser vi fram emot en helg i stugan med strålande sol, sjösättning av badflotten etc. Hade tänkt hinna förbereda en hel del stugprojekt innan helgen men nu har Fredrik fått lite extraknäck så vi får se hur det blir. Men till stugan ska jag!!!

Nu rigga AC:n så att det går sova i natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar