16 oktober 2011

Ur led är tiden



Att stå på knä och rensa ogräs i ungarnas sandlåda i mitten av oktober tyder kanske inte på de bästa prioriteringarna. Å andra sidan är det kanske inte normalt att slockna strax före 21 på fredag- och lördagkväll för att sen sitta uppe på söndag morgon kl 07.15 och skriva utredningar heller.

I fredags kunde jag konstatera att kommunen kom och hämta grovsoporna långt innan vi ens hunnit tänka tanken att få ner allt skrot till vägen. Fredrik står med frostnupna fingrar och murar igen det dryga kvadratmeterstora hålet i källarväggen. Och i stugan väntar en gigantisk råttivasion eftersom vi inte hunnit dit för att lägga ut råttgift inför vintern.

Det känns som att oavsett var vi är och vad vi gör, borde vi egentligen vara nån annanstans och göra nåt helt annat. För att krydda tillvaron ytterligare, är vi än en gång utan ena bilen (Carawellen förstås) och den andra är förbehållen den av oss som jobbar, så vi är tämligen hemmabundna.

Nä, dags för lite Body Combat i kväll. Få ur sig lite frustrationer. Har traskat på 8 - 12 km om dagen nästan varje dag och kryddat med lite annan träning. Kanske den tiden jag borde lägga på att tvätta fönstren för andra gången i höst...eller försöka hålla undan tvättberget nu när jag nästan besegrat det...eller vara en god mor och förhöra ungarna på läxorna..?

Det handlar väl helt enkelt om prioriteringar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar