23 juli 2011

"Fördelen med att ha nått botten...

...är att man har fast mark under fötterna. " Ett litet hemmasnickrat ordspråk av fröken Larsson som faktiskt stämmer in ganska bra ibland.

Efter en katastrofal inledning på veckan har både framgångar och humör nått högre höjder än under senaste tiden. Tålmodigt arbete av Fredrik gjorde att vi i slutet av veckan fick in både diskvatten och dusch till stugan. Vi hann också ha en solig och lagom bra torsdag tillsammans innan den första av två veckors semester närmade sig sitt slut. Känns tämligen urvattnat att tre av sju dagars efterlängtad samvaro med sambon gått bort denna vecka men vi får hoppas att det blir förändringar nästa vecka. Dock inte av vädret - underbart med värme och sol! 


 




I dag var det så dags för weight pull-tävling. Tämligen omotiverad och med otränad hund hade jag inga större förväntningar. Men Fella Slangbella överraskade och uppvisade sitt soligaste humör. Resultatmässig ledde prestationerna bara till en andraplacering men marginalen till ettan - som varit outstanding denna tävlingssäsong - var små. Och, som sagt, Fella hade ROLIGT!

Några andra som gjorde mycket bra ifrån sig var go´grannen och hennes små kineser som drog hem en första- och en fjärdeplacering trots starkt motstånd. Hatten av för dem!

Nu blir det intressant att se vad som händer under tävlingsdag två.

Som av en händelse, nu när vindarna vänt, får jag plötsligt tillgång till alla saknade funktioner på bloggen utan att jag har gjort nåt. Mystiskt... Måste va' åt lurt med det här - så här bra kan det bara inte gå. Bäst att gå och lägga sig innan det skiter sig riktigt ordentligt...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar