29 november 2011

Beginners Mistake

Jaha. Bara så där så var helgen över och det var blåvecka igen. Helgen var dock trevlig så länge den varade. Inledde med pepparkaksbak tillsammans med god vän och många barn.





Sedan toppade vi dagen med trevligt middagsfrämmande.

Så söndag. Den rutinerade hade förmodligen noterat att det var skyltsöndag. Vi är inte rutinerade. Inte när det gäller shopping i alla fall. Så vi drog iväg hela familjen för en sällan skådad shoppingdag. Lyckligtvis drog dansande barnnissar, levande renar och frusna jultomtar ut folket ut på torget snarare än in i affärerna, så själva shoppingmomenten var ganska lätt överstökade. Nåja, att få Fredrik att köpa nya byxor var en övermänsklig uppgift. Men jag lyckades förhandla ner Elias' önskemål om en skiddress för 2500:- till en jagcka för 500:- - skulle ha blivit diplomat! :-)


Ren-skeptisk Birk


Helgen gav ett välkommet avbrott från jobbstressen. Det är mycket nu... I o f s mycket positivt men ibland känns det inte riktigt som man hinner njuta av all positiv utveckling. Nu har vi dessutom börjat dra igång det andra företaget också, väntar i stort sett bara på att Bolagsverket ska godkänna namnet. Men intäkterna har redan börjat ramla in. Och för att kunna möta efterfrågan under våren måste vi snart sätta oss ned och börja rekrytera fler maskinförare.

I all villervalla har i alla fall Birk sina rutiner. En av dessa är en tur på catwalken varje morgon. God vän frågade om det inte var dags för en egen modeblogg men vi börjar i liten skala. Här ett litet urval av senaste dagarnas outfit!









Inga kommentarer:

Skicka en kommentar