11 november 2010

Hemma. Med hjärtat fullt och erfarenheter rikare.

Nu är äntligen familjen komplett igen. Efter att jag och Birk har tillbringat natten med Elias på barnavdelningen fick vi alla åka hem i förmiddags. Många erfarenheter rikare. Och mycket ödmjukare.


Vi räknade ut att Elias under onsdagen hade 17 personer på besök. För att inte tala om alla trevliga samtal och värmande hälsningar från kompisar, bekanta och släktingar. "Outstanding" var dock olycksbrodern Jesper, som trots att han själv blev utskriven vid lunchtid, stannade kvar ända fram till sängdags. Det gav dem tillfälle att prata, skratta, fundera... Tack för att du är en så underbar vän, Jesper!


För ett par dagar sedan blev jag och Fredrik åter igen föremål för den galna bloggaren som med kiss-och-bajs-retorik och egenhändig censur av kritiska kommentarer försöker gå till motangrepp när folk förhåller sig minsta lilla frågande till hans rasistiska och fördomsfulla inlägg. Denna gång var det Fredrik som lyckönskade till en framgångsrik inredningssatsning och förmodad tillökning i familjen och fick till svar:


Jag vet vem du är din lilla pajas. Du och din äckelkärring från Skellefteå häckar på den här bloggen och lägger era ”smarta” kommentarer;)


Mycket modigt Fredrik. Kom hit och hälsa på mig så ska jag berätta något för dig då vi är ensamma. Jag har lite jag skulle vilja prata med dig om din fega lilla råtta. Det är bara att höra av dig. 
 


Weight Pull Fredrik och Dvärg Jenny-Ann från Skellefteå. Du har lyckats hitta den fulaste, fetaste och äckligaste människan i hela Västerbotten Fredrik. grattis. Det här är det sista jag lägger ut från dig din lilla jävla nolla som är över fyrtio år gammal och beter dig som du gör. Resten om du vill något får du ta irl (vilket du inte törs). Du vet var jag finns. Kontaktuppgifter finns på bloggen. Jag vet vem du är som sagt och hur du ser ut din ynkliga lilla patetiska fitta och ursäkt till människa.




Jaha. Liksom. Undrar hur många som skulle besöka honom om han låg på sjukhus?


Bloggarens agerande och senaste två dagarnas händelser för tankarna till Hjalmars Söderbergs tänkvärda ord:


Man vill bli älskad


I brist därpå beundrad.


I brist därpå fruktad.


I brist därpå avskydd och föraktad.


Manvill inge människorna


åtminstone NÅGON sorts känsla.


Själen ryser inför tomrummet


och vill ha kontakt


till vilket pris som helst.

1 kommentar:

  1. Uj..ser att det händer mkt i era liv! men jag hoppas trots alla omständigheter att ni mår bra. KRAM

    SvaraRadera