13 februari 2012

Ungarna säger att vi i vår familj är onormala...

men roligt har vi i alla fall (ni får vrida lite på skallen om ni ska se inlägget - förvirringen var uppenbarligen total på alla fronter).

Efter en timmes träning i ridhuset i Norsjö - nyttigt och trevligt som vanligt - skyndade jag hem för att hinna umgås med familjen i det härliga vädret. I vanlig ordning lite härdsmäla innan flocken var ihopsamlad och på gott humör. Men väl ute i backen bakom huset fick vi både sol och snö i ansiktet.

Hysteriska skoterälskande hundar motioneras enklast så här...


Hysteriska och skoterälskande hundar motioneras enklast så här...



Strandad Elias. Pudersnön gjorde sitt till när det gällde framkomligheten.



Skeptisk Birk beskådar...


 


...påpälsad mamma i färd att riskera sitt liv på en plastbit efter en skoter.


Tyvärr har jag inga bildbevis från familjeaktiviteten senare på dagen. Vi drog till gymmet och medan Isac ägnade sig åt lillebror i lekrummet, cirkulerade vi andra mellan maskinerna och gjorde vårt bästa för att se värlsvana ut. Det gick väl sisådär. Men både Elias och Fredrik var förvånansvärt uthålliga och...uppfinningsrika...när de ändrade maskinerna. Eller vad sägs om en liten pingvindans utförd av Elias? Eller en barfotalöpning i 14,4 km/timmen-takt av Fredrik? Allt krönt av en avslutande rockrings-sejour. Jag och Freja tränade mest magmusklerna...skrattmusklerna... :-) 

1 kommentar:

  1. Är kul att möta lite friskt folk. Fina bilder och snön ack spårena är till och med vit.
    Tjusig blogg och I love traktors

    SvaraRadera