9 juli 2013

Rapport från valplådan

Här kommer ett inlägg författat i en valplåda, omgiven av nyvakna och alerta småknyten. Eller...små och små...nu väger de kring 1,5 kilo och däröver. Nu har de övergått från magsim till att faktiskt ta stapplande steg och även om de är ena riktiga kiss- och bajsmaskiner så märker man att de försöker gå undan för att göra sina behov. Viftar på svansen gör de också ibland. Och morrar. Och man ser mer och mer av deras individuella personligheter - generellt kan jag säga att hanhundarna är ena riktiga fjollor! :-)
 
Jag och Birk har, med avbrott för Fredriks dagar i stugan, fått njuta av vårt eget sällskap eftersom de äldre barnen varit på vift. Och nog är väl mamma bra, men jag undrar om jag inte kommer i andra hand just nu. :-)

Filmtajm!

Fast filmen verkar inte vara nån höjdare...
 
Både människo- och hundbarn är nästan sötast när de sover.
 
 
 
Uppmärksam bloggläsare noterar att den tvåbente pryds av en viss mängd vitfärg på de sista två bilderna. Det kommer sig av att den lille gynnare har gjort en ÖVERASKNING!!! åt sin mamma. Och när han stolt kommer in och utropar just detta är det svårt att bli arg, trots att  ungen och hans nyss inköpta tröja till ungefär 80% är täckta med färg. För att inte tala om sovstugan och diverse attiraljer i den...
 


 
Vädret har ju ärligt talat varit ganska pissigt, så dagarna har fyllts med jobb (tidiga mornar och sena kvällar + en del telefon däremellan), byggnationer och målerier, lite loppisbesök (som, med Fredrik i släptåg, är ganska snabbt avklarade) och lite engagemang i bygdens fortlevnad. En dag under helgen behagade dock solen titta fram och då passade Birk och Ya'ax på att ta sig ett dopp.
 
 
 


I dag börjar det ramla in familjemedlemmar och till helgen hoppas vi på att vara nästan en komplett skara. Ser verkligen fram emot det! Men innan dess ska det listas, målas och läggas golv i sovstugan. Så nu har jag inte tid att sitta här längre. Tjilevippen!
 

 
 
 

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar