9 december 2011

Bloggtorka

Har haft en ambition att skriva blogginlägg, om inte varje så åtminstone varannan dag. Men sista tiden har den ambitionen kommit på skam. Visst har det hänt att jag ibland inte hunnit/orkat skriva så mycket, men nu är det lusten som tryter. Kanske på grund av den allmänna stressen. Vilken i sin tur gör att dagarna ramlar på ganska stereotypt.

Förhoppningsvis kommer lusten tillbaka. Annars är det bara att konstatera att bloggandet, som de flesta andra projekt jag drar igång, har en attraktionskraft under ungefär två år.

 

En liten gnutta julstämning har smugit sig på. Den nyfallna snön har förstås gjort sitt till, men julklappsinslagning med lack och sigill var det som gjorde susen. Plus lite knäck- och kolakokning på överbliven grädde här om dagen. TIPS! Riv ner lite citronskal innan du häller upp knäcksmeten i formarna - supergott!

Nåt annat som känns gott är att Birk plötsligt bestämt sig för att ha lite dygnsrytm. Nu lägger vi honom i hans säng, ligger bredvid honom - gärna hand i hand - och så ligger han och filosoferar i ungefär en halvtimme innan han sluter sina blå.

Jag har också filosoferat. Tyvärr inte kommit just nån vart. Tiden räcker helt enkelt inte till för allt som skulle behöva göras i jobbet. Små, enkla göromål som att slå in kundernas julklappar och skriva julkort varvas med projekt som att införa nytt dokumentationssystem och större beslut som rekryteringar och nyetableringar. Det finns massor av saker som jag egentligen tycker är roligt men som tar tid ock kanske kräver efterforskningar och förberedelser och just nu gäller det att hitta nån annan som har tid att göra det. I veckan fick jag bistånd från konsernhåll för att lätta bördan men nu har kontrollförlusten slagit till istället. :-) Det blir en hel del jobb i helgen också men jag ska försöka varva me lite trevligheter. I morgon dags för Weight Pull-dag på hundklubben - ifall inte alla snöar inne, förstås.

Over and out - god natt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar