9 november 2012

I fokus


Tidig lördag morgon. Verkar vara min bloggarstund för veckan. För de andra dagarna liksom bara svischar förbi! Det känns som om det nyss var helg och när man är i "flow" så känns ett par lediga dagar bara som att de är i vägen. Växla ner och koppla av? Njae, bättre att köra på medan man ligger på rulle - så det får bli bilstädning, vedhämtning, dörrinstallationer, farsdagsfirande och förhoppningsvis lite motionerande innan måndagen kommer.
 
Men det är sant som det är sagt att tiden går fort när man har roligt. Inte kanske så att man skrattar sig harmynt, men det är mycket spännande på gång jobbledes nu. Ett par resor till Stockholm med mycket bra input och intressanta möten med människor som vi kan ha god nytta av var några höjdpunkter. Och så avslutade jag veckan med att köpa fem bilar bara sisådär.
 
Jag tror snön - om än så lite - och ljuset bidrar till energikicken. Ni vet, det där sköra, krispiga ljuset som uppstår när blek sol reflekteras i nyfallen snö. Jag försökte föreviga det med min mobilkamera och passade på att fota lite andra inredningsdetaljer också. Konstaterade för sjuttioelfte gången att det skulle vara hur kul som helst att ha en riktig systemkamera men det är av ren självbevarelsedrift jag inte skaffar en eftersom jag inser att jag skulle grotta in mig i den. Också.  
 

Matsalen
 
 Köket
 
 Och så lite detaljer...
 

 ...så som denna nyinköpta "Plättar i luften"...
 
...nån som vågar slå vad om hur länge
jag klarar av att hålla den vid liv?
 
 Fredagkväll innebar i vanlig ordning
 lite mys och glo på dumburken...
 

...och kärlek i alla dess former! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar