31 augusti 2009

Frisbee för hundar

Frisbee för hundar (metro.se) 


Detta ser bara så jäkla roligt ut!!! Jag har kommit så långt så att jag har beställt efter hund-frisbees och en instruktionsvideo. Den senare kom aldrig och då tappade jag fokus. Känns lite tufft att låta Ya’ax - "Iron-Jaw" - tugga sönder en hundrakronors frisbee vid varenda kast. Men bara jag får grepp om hur jag ska börja så blir detta nåt för oss - kanske lagom till nästa sommar?

4 kommentarer:

  1. Åh, jag vill lära Nixon också!
    Men han kan inte ens fånga köttbullar på en halvmeters avstånd :SVad är det för instruktionsvideo du har beställt?

    SvaraRadera
  2. Hallo!!! Vad roligt att du skaffat blogg! Denna ska jag kika in på, alltid skoj att se fina hundar!
    Skoj att träffa er, verkligen roligt! Ska ni på tävligen in jnkp? Jag funderar på att åka dit ..isf kommer Diza med också :) Får du se om det finns nån Fella i henne Hahaha.. ;)
    Kram

    SvaraRadera
  3. Hej på dig! Det är verkligen kul att träffa folk irl - jag som är lite av en doldis i forum- och bloggvärlden får nya aha-upplevelser kontinuerligt nu! :-)

    Har inte bestämt mig om EM än. SM.et var ju ett rejält kliv bakåt. Tror det beror på att jag varit försiktig med träningen eftersom Ya'x varit ur slag. Så nu är det på med hårdhandskarna - det må bära eller brista!

    Vad kul att få träfa Diza i s f - kommer hon att ha med sin tutte (=napp på norrländska) med sig, tro? ;-)

    SvaraRadera
  4. Jag kommer inte ihåg vad företaget hette - det var samma ställe som jag beställde frisbeearna...frisbeesarna... äh, du vet vad jag menar, från. Kan kolla om det finns nåt företagsnamn på dem. Men vad jag förstår så är köttbullskastning en bra början - först typ sikta in i käften på hunden och sen öka avståndet mer och mer. Men för Ya'ax som demolerar allt han får i munnen känns det inte som nåt bra alternativ. Kanske ska kasta råa ägg istället?

    SvaraRadera